Szolgáltatások

Szolgáltatások:

mintadarabok készítése:

Egy díszítőelem, egy logós ajándék vagy reklámtárgy először gondolatban születik meg. Ezt kell kövesse a megvalósítás. Az egyszerűtől a bonyolultig mindent megmintázunk, akár grafikáról, fotóról vagy egyedi elképzelésről legyen szó. Az első mintadarab elkészítéséhez használhatunk gipszet, agyagot, fémet, fát vagy akár plexit. Ezekből vagy ezek vegyes alkalmazásából születik meg az etalon, azaz mintapéldány. A munka minden fázisában a megrendelő kifejtheti a véleményét, zsűrizheti az addig elkészülteket, jóváhagyása után következhet az újabb munkafázis. Az így elkészült elem maradhat egyedi darab is, vagy akár öntőforma készítése után sokszorosítható.

öntőformák készítése:

Hozott vagy általunk mintázott elemekről vállalunk öntőformák készítését. A formák készítéséhez elsősorban szilikon gumit használunk, ami akár élelmiszerrel érintkező fajtából is készülhet. Így a gumiformákból kikerülő végtermék lehet gipsz, műkő, epoxi gyanta, kerámia, csokoládé… Az elkészült formák alkalmazását; akár egy-két darabos után gyártásról, akár nagy szériás sorozatról legyen szó, ránk bízhatja! Elkészítjük gipszből, műkőből, csokoládéból.

épületszobrászat:

Új külső- és belső épületdíszítés tervezésében és kivitelezésében; meglévő homlokzatok felújításában, hiányzó díszítő elemek pótlásában; műemléki rekonstrukciók lebonyolításában számíthatnak ránk. Legyen szó holkerpárkányról, rejtett világítást takaró párkányról, konzolokról, baluszterekről, rozettákról, oszlopokról, szoborfülkékről, mindegyik elem a belsőtér és a külső homlokzati megjelenésen javít. Ezeket szakszerűen alkalmazva nyerhetünk esztétikus, ízléses épületeket. Segítünk, tanácsot adunk abban, hogy megtalálja a lakásához, házához a legjobban illő dekorációt.

gipszkartonozás:

Belső egyedi térkialakításoknál, függönykarnis takarásoknál, különleges dekorációk készítésénél használjuk a szárazépítészetet. Régebben rabicolt szerkezetekkel oldották meg a térosztásokat, takarásokat. Ezt a technikát váltotta fel ez a korszerűbb, gyorsabb technológia. A benne rejlő lehetőségek szinte felsorolhatatlanok: készíthetünk egyszerű takaró szerkezeteket, tagolt álmennyezeteket, boltíveket, válaszfalakat stb.

egyéb kreatív tevékenység:

Legyen szó gyermekek óvodai, iskolai kézműves foglalkozásáról, vagy akár családi címer tervezéséről, kivitelezéséről. Bármilyen idevágó témában a segítségükre lehetünk. Ez a repertoár folyamatosan bővül az Önök kérésének megfelelően.
A pirossal kiemelt szavakról a tudástárban olvashatnak bővebben.

Ügyfeleim mondták

Több éve dolgozunk együtt és bátran mondhatom, hogy kiváló munkát végez...
Tovább ›

Ingyenes e-book

Van 5 tipikus hiba, amit homlokzatfelújításkor a legtöbbször elkövetnek. Azt javaslom, Ön ne kövesse el ezeket! Olvassa el ingyenes e-bookomat!

Név:

E-mail:

HALMAI forma Kft.

  • Telefon: +36 70 943 0455
  • E-mail cím: info@halmaiforma.hu
  • 1046 Budapest, Telkes utca 50.
  • Adószám: 24646307-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-175249
  • Számlaszám: 11704007-20262813-00000000 (OTP)

Közösségi média